Welkom in onze gezellige showroom-shop

Voor een geboortelijst maken wij graag een afspraak om je in een relaxte sfeer te kunnen ontvangen en specifiek tijd voor je vrij te maken.

Vooraleer we onze afspraak hebben, kan je ons per mail reeds kleurvoorkeuren, lievelingsmerken, specifieke vragen, ..... doorgeven, zo kunnen wij heel persoonlijk anticiperen.

geboortelijst Mimi Baby Tielt

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf

We overlopen een volledige lijst per thema

Elk thema (op stap, de keuken, de badkamer, de slaapkamer,....) wordt uitgebreid besproken en alle mogelijkheden qua merken in alle prijsklassen worden overlopen. We geven deskundig advies over elk product. We bespreken samen de dag van levering en het uur waarop mag geleverd worden. We installeren thuis en geven ter plaatse nog eens een uitleg. De gratis levering van de geboortelijst (al dan niet op zijn geheel) wordt voorzien vanaf een 4 à 3 weken voor de vermoedelijke geboortedatum. 

made by mimi

Een beetje bijshoppen van thuis uit…

De geboortelijst staat online en jullie kunnen als ouders inloggen met jullie eigen account of wachtwoord. Eens je bent ingelogd kan je ons volledige aanbod bekijken per thema of per merk met alle foto's en uitleg. Elk artikel kan met 1 drukknop worden bijgevoegd aan je lijst. Tot de afsluiting van de lijst kan je steeds bijbestellen. 

Maak de geboortelijst persoonlijk door foto's en tekstjes toe te voegen. Elke schenker krijgt de kans om een persoonlijk bedankkaartje per mail na aankoop van zijn cadeautje. Leuk toch?

Er is geen aankoopverplichting* en bovendien we geven steeds mooie acties.

 

* niet geldig op seizoenskledij uit de winkel, gepersonaliseerde stuks en stuks die specifiek voor de klant werden besteld bvb. kinderwagen, kamermeubelen, enz. 

geboortelijst Mimi Baby Tielt

Ja baby is geboren…

Geen stress, alles staat klaar. Geen geloop naar de winkel om de dringende dingen op te kopen, geen geloop met cadeau's.....gewoon genieten van dat wondertje. Wij zijn steeds bereikbaar om je te helpen waar nodig. Mimi baby is meer dan alleen "een winkel" waar je je geboortelijst legt.... we zijn ook adviseur waar nodig. 

De lijst staat online met een heel gemakkelijk en persoonlijk bestelsysteem voor de schenkers. Elk product heeft een foto en uitleg. Door in te loggen met hun account kunnen de ouders elke dag hun lijst mee volgen.

De lijst wordt afgesloten na 2 maanden of na de babyborrel. 

geboortelijst Mimi Baby Tielt

Geen geboortelijst? Andere mogelijkheden op maat

Niet iedereen wenst een geboortelijst te leggen en daar hebben wij alle begrip voor.

Wens je gewoon alles zelf te bestellen en geleverd te krijgen wanneer je dat wenst?  Wij leveren en installeren gratis thuis en geven advies en productinformatie. Normaal gezien gelden onze normale acties, maar persoonlijke offertes kunnen steeds worden aangevraagd bij grote bestellingen. 

Mocht je hierover vragen hebben, contacteer ons. 

geboortelijst Mimi Baby Tielt

Stel uw vraag