TIJDELIJKE ACTIES

Because we love you! Op geregelde tijdstippen zullen we een tijdelijke acties lanceren. Dit bovenop onze fantastische permanente acties.I 

ACTIE MAART

Ben jij ook zo'n fan van houten speelgoed? Vind je dit zeer leuk om te hebben, maar wat duur om te kopen? Dan is het nu moment om een afspraak bij Mimi Baby Tielt vast te leggen, want iedereen die zijn afspraak tussen 1 & 24 maart bij ons vastlegt kan kiezen uit 3 prachtige geschenken van het Zweedse merk Kid's Concept twv 150€! 

  • marktkraampje in hout
  • schommelpaard Neo mammoet
  • keukentje in wit/naturel hout

Wat hoef je hiervoor te doen? Zeer eenvoudig: contacteer mij via het contactformulier, mail (melissa@mimibabytielt.be) of bel me (0472/63.31/67).

VOORWAARDEN

  • afspraak voor een geboortelijstbespreking vastleggen voor 24/3/2018
  • een minimumlijstwaarde van 2500€
  • niet geldig op reeds gemaakte afspraken

Ik wil graag deelnemen!

PERMANENTE ACTIES

1. Geboortelijsten en/of bestellingen

Voor geboortelijsten met een bepaalde minimumwaarde voorzien wij steeds een waardebon ter waarde van een bepaalde percentage:
 
500€ - 1500€ = waardebon twv 5% op volledige bestelling
vanaf 1500€ = waardebon twv 10% op volledige bestelling
 
Bijvoorbeeld: bij een bestelling van € 3500 krijg je een waardebon van € 350.
 
Niet iedereen heeft nood aan een geboortelijst en dat begrijpen wij volkomen. Daarom kan je ook steeds losse bestellingen bij Mimi Baby Tielt plaatsen. 
Wij hebben ook voor jullie een mooi cadeau:
 
Losse bestelling tussen 500€ en 1500€ = directe korting van 5%
Losse bestelling tussen 1500 en 6500€ = directe korting van 10%
Losse bestelling vanaf 6500€ = directe korting van 15% 
 

2.  Cadeaubon voor een newbornshoot

Kleine vingertjes, krullende teentjes, donshaartjes en een zacht huidje... Niets is mooier dan de zoete geur van jullie pasgeboren wonder. Geniet na van die tedere momenten en leg ze vast op de gevoelige plaat. 

Omdat wij het zelf fantatisch vinden om mooie foto's te zien van pure, lieve baby'tjes geven we jullie graag een cadedaubon twv 70€ voor een newbornshoot bij Fotografe Kaat Bonte bij het aanleggen van een geboortelijst met een minimumwaarde van 1000€, alsook bij het bestellen van doopsuiker met een minimum van 50 artikelen. Jullie zullen in een oase van rust en intimiteit jullie kindje zien schitteren voor de lens. 

Facebook @fotografiekaatbonte

https://www.kaatbonte.be/portfolio/newborn/

3. Bring your friend

Breng een vriendin aan om een geboortelijst bij ons te leggen en ontvang beiden een superleuke verrassing!

Mail ons vlug en zeg ons wie je aanbrengt ! Wij noteren dit alvast heel graag.... Klik hier om contact met ons op te nemen. De vriend-aanbrenger en de toekomstige ouders kunnen hun geschenk ophalen in de shop na of bij de eerste afspraak voor de geboortelijst. 

Daarnaast wil ik graag nog even aanhalen dat wij volledig gratis leveren en alles installeren bij jou thuis. We geven hierbij advies en productinformatie. Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact op te nemen via deze link of via melissa@mimibabytielt.be

Mochten er nog vragen zijn, dan ben ik steeds voor jullie. 

Veel liefs en hopelijk tot gauw! 

Melissa