15 MEI TOT EN MET 30 JUNI

GRATIS AEROMOOV REISBED BIJ JOUW GEBOORTELIJST!

Ken jij het Aeromoov reisbed al? Dé baby-uitvinding van de eeuw volgens menig mama. 

Want wie ooit al eens een traditioneel reisbedje heeft opgezet, zal ons kunnen bijtreden: niet steeds zo'n evidente klus! 

Maar met het Aeromoov reisbed zijn al die problemen van de baan. In minder dan 10 seconden zet je dit reisbedje immers op en in evenveel seconden bouw je het ook weer af. 

Daarnaast kan dit reisbed ook perfect dienst doen als mobiel park in de tuin, op het strand, op een BBQ bij vrienden (laat ons hopen), ... 

Leg nu een geboortelijstje aan bij Mimi Baby Tielt en geniet nog tot en met eind juni van de Aeromoov geboortelijstactie! 

Geniet nu van dit prachtige cadeau t.w.v. 149€ bij het aanleggen van een geboortelijst met een minimum waarde van 2500€. Dit is een extra cadeau bovenop de lijstwaardebon van 10% 

Voorwaarden:

  • min. geboortelijst van 2500€ (excl. droomartikelen)
  • vastleggen van geboortelijstafspraak tussen 15 mei en 30 juni
  • niet geldig op al vastgelegde afspraken 
  • niet cumuleerbaar met andere acties

Past het niet tijdens de openingsuren? Stuur ons een berichtje (melissa@mimibabytielt.be) of geef ons een belletje op 0472 63 31 67 en we kijken om een aangepaste afspraak in te plannen. 

aeromoov reisbed geboortelijst
𝘌𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘣𝘪𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘫𝘰𝘶 𝘯𝘰𝘨 𝘮𝘦𝘦𝘳? 𝘸𝘦 𝘻𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘰𝘱 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘪𝘫𝘵𝘫𝘦!

♡ Een uitgebreide en persoonlijk advies van een ervaren mama. Voor mij is het echt belangrijk dat je correct verder wordt geholpen.

♡ Gratis voorlevering van alle goederen bij jullie thuis zodat jullie op het gemak naar de geboorte van jullie kindje kunnen uitkijken. Wist je dat je deze spulletjes dan niet zelf dient aan te kopen op voorhand? Ze blijven gewoon op de geboortelijst staan zodat jullie vrienden en familie ze kunnen kopen. 

♡ Flexibiliteit om jouw afspraak in alle rust te laten doorgaan: overdag, 's avonds, in het weekend, wij passen ons aan naar jullie noden. 

♡ Een uitgebreid merkenaanbod: van Poetree Kids tot Tartine & Chocolat. Een heleboel kwalitatieve merken op een rij en voor elk wat wils. 

♡ Totaalconcept waardoor je na de geboorte met 1 telefoontje alles geregeld hebt: 𝘨𝘦𝘣𝘰𝘰𝘳𝘵𝘦𝘭𝘪𝘫𝘴𝘵 - 𝘥𝘰𝘰𝘱𝘴𝘶𝘪𝘬𝘦𝘳 - 𝘨𝘦𝘣𝘰𝘰𝘳𝘵𝘦𝘬𝘢𝘢𝘳𝘵𝘦𝘯. Handig toch?! 

♡ Creeër jouw eigen unieke baby uitzet van jouw dromen: kies de stofjes, afwerkingen, enz. Wij helpen met veel plezier een uniek stuk te bekomen. 

♡ Een waardebon van 10% op de gekochte goederen van jouw geboortelijst

 

𝚆𝚒𝚓 𝚑𝚘𝚙𝚎𝚗 𝚟𝚊𝚗 𝚓𝚞𝚕𝚕𝚒𝚎 𝚋𝚒𝚗𝚗𝚎𝚗𝚔𝚘𝚛𝚝 𝚝𝚎 𝚖𝚘𝚐𝚎𝚗 𝚟𝚎𝚛𝚠𝚎𝚕𝚔𝚘𝚖𝚎𝚗 𝚒𝚗 𝚘𝚗𝚣𝚎 𝚐𝚎𝚣𝚎𝚕𝚕𝚒𝚐𝚎 𝚠𝚒𝚗𝚔𝚎𝚕 𝚒𝚗 𝚃𝚒𝚎𝚕𝚝!

aeromoov reisbed grey rock