1 oktober tem 31 december

Gepersonaliseerde rugzak & toilettas

Ben je zwanger en ben je nog op zoek naar een leuke winkel om je geboortelijst te leggen? Spring dan zeker eens bij ons binnen!

Naast onze uitmuntende service en tal van andere voordelen, die we ontzettend graag voor je uit de doeken doen, hebben we nu ook een heel leuk extra geschenk voor jou bedacht.

Bij aanleg van een geboortelijst krijg je immers een gepersonaliseerd rugzakje & toilettasje cadeau ter waarde van 115 euro. En je leest het goed 'gepersonaliseerd'. Dit houdt in dat jij volledig zelf kiest hoe jouw setje er zal gaan uitzien: de stoffen, de kleuren, het lettertype en de kleur van het borduursel, ... Volledig op maat. 

Zo kan je bijvoorbeeld het setje afstemmen op de kleurtjes en het lettertype van je geboortekaartje! Bovendien is alles vervaardigd uit hoogwaardige en kwalitatieve stoffen. Want alleen maar het beste voor dat klein wondertje in je buik!

Wens je meer info of wens je een afspraak vast te leggen voor je geboortelijst, contacteer dan snel melissa@mimibabytielt.be | 0472 63 31 67 | of vul ons contactformulier in.

* Actie geldig bij aanleg van een geboortelijst met een minimum verkochte waarde van 2.500 euro. 

geboortelijstactie mimi baby tielt
𝘌𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘣𝘪𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘫𝘰𝘶 𝘯𝘰𝘨 𝘮𝘦𝘦𝘳? 𝘸𝘦 𝘻𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘰𝘱 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘪𝘫𝘵𝘫𝘦!

♡ Een uitgebreide en persoonlijk advies van een ervaren mama. Voor mij is het echt belangrijk dat je correct verder wordt geholpen.

♡ Gratis voorlevering van alle goederen bij jullie thuis zodat jullie op het gemak naar de geboorte van jullie kindje kunnen uitkijken. Wist je dat je deze spulletjes dan niet zelf dient aan te kopen op voorhand? Ze blijven gewoon op de geboortelijst staan zodat jullie vrienden en familie ze kunnen kopen. 

♡ Flexibiliteit om jouw afspraak in alle rust te laten doorgaan: overdag, 's avonds, in het weekend, wij passen ons aan naar jullie noden. 

♡ Een uitgebreid merkenaanbod: van Poetree Kids tot Tartine & Chocolat. Een heleboel kwalitatieve merken op een rij en voor elk wat wils. 

♡ Totaalconcept waardoor je na de geboorte met 1 telefoontje alles geregeld hebt: 𝘨𝘦𝘣𝘰𝘰𝘳𝘵𝘦𝘭𝘪𝘫𝘴𝘵 - 𝘥𝘰𝘰𝘱𝘴𝘶𝘪𝘬𝘦𝘳 - 𝘨𝘦𝘣𝘰𝘰𝘳𝘵𝘦𝘬𝘢𝘢𝘳𝘵𝘦𝘯. Handig toch?! 

♡ Creeër jouw eigen unieke baby uitzet van jouw dromen: kies de stofjes, afwerkingen, enz. Wij helpen met veel plezier een uniek stuk te bekomen. 

♡ Een waardebon van 10% op de gekochte goederen van jouw geboortelijst

 

𝚆𝚒𝚓 𝚑𝚘𝚙𝚎𝚗 𝚟𝚊𝚗 𝚓𝚞𝚕𝚕𝚒𝚎 𝚋𝚒𝚗𝚗𝚎𝚗𝚔𝚘𝚛𝚝 𝚝𝚎 𝚖𝚘𝚐𝚎𝚗 𝚟𝚎𝚛𝚠𝚎𝚕𝚔𝚘𝚖𝚎𝚗 𝚒𝚗 𝚘𝚗𝚣𝚎 𝚐𝚎𝚣𝚎𝚕𝚕𝚒𝚐𝚎 𝚠𝚒𝚗𝚔𝚎𝚕 𝚒𝚗 𝚃𝚒𝚎𝚕𝚝!

mimi customized