1 januari tot 31 maart

Gepersonaliseerde memory box of geurkaars

Ben je zwanger en ben je nog op zoek naar een leuke winkel om je geboortelijst te leggen? Spring dan zeker eens bij ons binnen!

Naast onze uitmuntende service en tal van andere voordelen, die we ontzettend graag voor je uit de doeken doen, hebben we nu ook een heel leuk extra geschenk voor jou bedacht.

Bij aanleg van een geboortelijst krijg je immers een gepersonaliseerde memory box of geurkaars cadeau* 

Een nieuwe mini op de wereld zetten is altijd bijzonder, koester herinneringen en bewaar alles wat je lief hebt in deze mooie memory box.
Denk maar aan echofoto's, het geboortekaartje, lievelingsknuffel, nieuwjaarsbrieven, eerste knutselwerkjes, zwembrevetten, tekeningen,... Geef ze een zorgvuldige plaats en kijk op elk moment terug op de fijne momenten uit de baby- en kindertijd van je mini.

In de memory box zitten bewaardoosjes en enveloppen in luxepapier, goudfolie logostickers en een katoenen tandenzakje met invulkaart voor de tandenfee.
Kies zelf in welk item je herinneringen bewaart en markeer ze met de goudfolie logostickers.

Of toch liever het gezellig maken met deze lekker geurende kaars? Het houten deksel kan ook gepersonaliseerd worden met de naam van jouw kindje of het ontwerp van je geboortekaartje. 

Wens je meer info of wens je een afspraak vast te leggen voor je geboortelijst, contacteer dan snel melissa@mimibabytielt.be | 051 86 52 71 | of vul ons contactformulier in.

* Actie geldig bij aanleg van een geboortelijst met een minimum verkochte waarde van 2.500 euro. 

memory box
𝘌𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘣𝘪𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘫𝘰𝘶 𝘯𝘰𝘨 𝘮𝘦𝘦𝘳? 𝘸𝘦 𝘻𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘰𝘱 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘪𝘫𝘵𝘫𝘦!

♡ Een uitgebreide en persoonlijk advies van een ervaren mama. Voor mij is het echt belangrijk dat je correct verder wordt geholpen.

♡ Gratis voorlevering van alle goederen bij jullie thuis zodat jullie op het gemak naar de geboorte van jullie kindje kunnen uitkijken. Wist je dat je deze spulletjes dan niet zelf dient aan te kopen op voorhand? Ze blijven gewoon op de geboortelijst staan zodat jullie vrienden en familie ze kunnen kopen. 

♡ Flexibiliteit om jouw afspraak in alle rust te laten doorgaan: overdag, 's avonds, in het weekend, wij passen ons aan naar jullie noden. 

♡ Een uitgebreid merkenaanbod: van Poetree Kids tot Tartine & Chocolat. Een heleboel kwalitatieve merken op een rij en voor elk wat wils. 

♡ Totaalconcept waardoor je na de geboorte met 1 telefoontje alles geregeld hebt: 𝘨𝘦𝘣𝘰𝘰𝘳𝘵𝘦𝘭𝘪𝘫𝘴𝘵 - 𝘥𝘰𝘰𝘱𝘴𝘶𝘪𝘬𝘦𝘳 - 𝘨𝘦𝘣𝘰𝘰𝘳𝘵𝘦𝘬𝘢𝘢𝘳𝘵𝘦𝘯. Handig toch?! 

♡ Creeër jouw eigen unieke baby uitzet van jouw dromen: kies de stofjes, afwerkingen, enz. Wij helpen met veel plezier een uniek stuk te bekomen. 

♡ Een waardebon van 10% op de gekochte goederen van jouw geboortelijst

 

𝚆𝚒𝚓 𝚑𝚘𝚙𝚎𝚗 𝚟𝚊𝚗 𝚓𝚞𝚕𝚕𝚒𝚎 𝚋𝚒𝚗𝚗𝚎𝚗𝚔𝚘𝚛𝚝 𝚝𝚎 𝚖𝚘𝚐𝚎𝚗 𝚟𝚎𝚛𝚠𝚎𝚕𝚔𝚘𝚖𝚎𝚗 𝚒𝚗 𝚘𝚗𝚣𝚎 𝚐𝚎𝚣𝚎𝚕𝚕𝚒𝚐𝚎 𝚠𝚒𝚗𝚔𝚎𝚕 𝚒𝚗 𝚃𝚒𝚎𝚕𝚝!

mimi customized